Alt i én pakken der gavner miljøet og dig

Når du køber grøn varme hos COtwo, installerer vi en luft/vand varmepumpe på abonnement hos dig, uden besvær. Vi har samlet det hele i én pakke, så du blot skal tænke på det månedlige abonnement og at dit varmeforbrug, som bliver ca. 25 % lavere end dine nuværende varmeudgifter.

Afmontering

Vi afmonterer dit gamle fyr og installerer den nye varmepumpe både inde og ude. Vi kan endda hjælpe dig med at komme af med din gamle olietank.

Vedligeholdelse

Vi sørger for al vedligeholdelse af varmepumpen i hele kontraktperioden. Det vil sige, at du ikke få nogle uforudsete ekstraregningen i hele perioden – og blot ringer til os, hvis der er noget galt med din varmepumpe.

Nem ordning

Du betaler det månedlige abonnement, dit løbende reelle varmeforbrug og får grøn og COtwo besparende varme i din bolig.

Koordination

Vi tager os af al koordinering mellem abonnementsordningens fire samarbejdspartnere: COtwo, Energistyrelsen, Midea, lokale energiselskab.

Nem fornyelse

Når varmeleveringsaftalen udløber efter de 10 år, kan du indgå ny aftale med os om en ny varmepumpe, eller du kan købe den eksisterende varmepumpe og selv overtage drift- og vedligehold.

Vælg at købe, lease eller få en varmepumpe på abonnement,  og gør miljøet en tjeneste  – Vi hjælper dig på vej

Når du vil af med olie- eller gasfyret, kan du nemt og bekvemt vælge en varmepumpe hos COtwo. Vi varetager hele processen med at udskifte fyret med en luft/vand varmepumpe ved først at demontere dit nuværende fyr og dernæst at installere den nye energieffektive varmepumpe.

Din månedlige varmeudgift bliver ca. 25% lavere end dine nuværende varmeudgifter – og vælger du COtwo abonnement slipper du for uforudsete udgifter til reparation og service, da varmepumpen serviceres af COtwo.

Når den rene luft varmer familien
I en luft til vand-varmepumpe er det luftens energi, der bruges til at producere varme og varmt vand til din bolig. Det er miljømæssigt attraktivt og giver dig luft i budgettet. En luft til vand-varmepumpe består af to dele: en udedel og en indedel.

Udedelen placeres uden for huset og trækker luften ind i varmepumpen.

Indedelen omsætter luften til en højere temperatur, der kan anvendes til opvarmning af boligen.

Sådan bliver luft til varme i en varmepumpe

COtwo´s luft/vand varmepumpe bruger luftens energi til at producere varme og varmt vand, og består af en ude- og en indedel.

Udedelen placeres udenfor huset og fungerer som en omvendt ventilator, der ved hjælp af energi suger luften ind i varmepumpen.

Indedelen omsætter luften til et højere temperaturniveau, der kan anvendes til opvarmning af boligen. Ganske simpelt og lige til!

Det sker via et lukket kredssystem med et kølemiddel og en kompressor. Nøjagtig ligesom når du presser en cykelpumpe sammen, og spidsen bliver varm. Det er dén energi varmepumpen producerer varme af!

COtwos varmepumpe fra Midea tilhører den nyeste generation af varmepumper til opvarmning og ligger allerhøjeste i ydelsen, som kan ses på varmepumpelisten, hvor Teknologisk Institut har testen den, som én af markeds bedste luft/vand varmepumper.

Midea kombinerer det bedste produktdesign med en høj ydeevne og opnår en markedsledende SCOP-klassifikation, som er en angivelse af varmepumpers virkningsgrad.

Du finder os her

Holmemarksvej 15 Husby
5592 Ejby

Kontaktinfo

© COtwo ApS. All rights reserved.