Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål om varmepumper, grøn nærvarme på abonnement og COtwo. Hvis du har spørgsmål, som ikke besvares nedenfor, er du meget velkommen til at kontakte os.

HVOR LÆNGE LØBER ET ABONNEMENT?

Et abonnement på en varmeleveringsaftale hos COtwo løber i en periode på 10 år.

Det sikrer dig, at du ikke skal bekymre dig om service, reparationer eller andre uforudsete udgifter.

Efter periodens udløb har du mulighed for at indgå en ny abonnements aftale om en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe.

HVAD KOSTER DET, NÅR JEG HAR TRÆPILLEFYR?

Selvom du har træpillefyr er det stadig muligt, at benytte sig af tilbuddet om en varmepumpe på abonnement fra COtwo.

Du skal blot betale: Engangsbetaling på 40.000 kr. En fast månedlig abonnementspris på 450 kr. En á conto-ydelse til forbrug af varme (a 0,95 kr. pr. kWh) baseret på forbrugsmønster jævnt fordelt over året. Dog minimum 14.000 kWh.

Der er ingen uforudsete udgifter til reparation eller service og du skal ikke længere bruge tid på bestilling af træpiller eller huske at fylde dit fyr op.

Det er nemt og bekvemt!

HVILKEN GARANTI HAR JEG PÅ VARMEPUMPEN?

I abonnement får du 10 års garanti – nemt og bekvemt – hvis du køber eller leaser har du 5 års produktgaranti på varmepumpen! Hos COtwo abonnement får du en varmeleveringsaftale i en periode på 10 år, der gør, at du altid ved, hvor meget, du skal afsætte til varme i dit budget. COtwo betaler udgiften til varmepumpens elforbrug.

ER GRØN NÆRVARME FRA EN VARMEPUMPE GODT FOR ØKONOMIEN?
Med en varmepumpe får du en besparelse fra første dag, hvor varmepumpen er i drift. COtwo abonnement stiller varmepumpe til rådighed og er ansvarlig for drift og vedligehold. Der er et indtrædelsesgebyr på 25.000 kr., hvorefter du blot betaler en månedlig ydelse på 450 kr. plus en a conto-ydelse til forbrug af varme (a 0,95 kr. pr. kWh) baseret på forbrugsmønster jævnt fordelt over året. Den månedlige udgift er ca. 25 % lavere end dine nuværende varmeudgifter, og derudover har du, som abonnent hos COtwo, ingen uforudsete udgifter til reparation eller service.
HVORFOR ER GRØN VARME VIA EN VARMEPUMPE GODT FOR MILJØET?

En varmepumpe er miljømæssigt attraktiv, fordi den opvarmer din bolig og dit forbrugsvand med grøn, vedvarende energi hevet ud af den blå luft.

I en luft/vand varmepumpe er det nemlig luftens energi, der bruges til at producere varme og varmt vand til din bolig.

På den måde får du grøn varme, og du mindsker CO2-udslippet – det er godt for din bolig og for klimaet i det hele taget.

HVORDAN VIRKER EN VARMEPUMPE?

En varmepumpe bruger noget så simpelt som luft til at varme dig og din familie. I en luft til vand-varmepumpe fra COtwo er det luftens energi, der udnyttes til at producere varme og varmt vand til din bolig.

Varmepumpen består af to dele: en ude- og en indedel. Udedelen placeres udenfor huset og fungerer som en omvendt ventilator, der ved hjælp af energi suger luften ind i varmepumpen.

Indedelen omsætter luften til et højere temperaturniveau, der kan anvendes til opvarmning af boligen. Det sker via et lukket kredssystem med et kølemiddel og en kompressor, nøjagtig ligesom når du presser en cykelpumpe sammen, og spidsen hermed bliver varm.

Forskellen er blot, at ved cykelpumpen er du selv energikilden, hvorimod varmepumpen kræver strøm til at drive kompressoren.

HVORFOR SKAL JEG VÆLGE AT FÅ VARMEPUMPE PÅ ABONNEMENT?

Grøn varme på abonnement er nemt og bekvemt! Med en abonnementsordning køber du grøn varme hos os, og vi installerer en varmepumpe hos dig. Vi har samlet alle processer og ydelser i én pakke, så du blot skal tænke på den månedlige ydelse.

Med en abonnementsordning klarer COtwo det hele:

  • Vi afmonterer dit gamle fyr og installerer den nye varmepumpe både inde og ude
  • Vi sørger for al vedligeholdelse og drift af varmepumpen i hele kontraktperioden
  • Vi tager os af al koordinering
  • Du betaler den månedlige ydelse og får grøn varme i din bolig
  • Når varmeleveringsaftalen udløber, kan du indgå ny aftale med os om en ny varmepumpe, eller du kan købe den eksisterende varmepumpe
HVORDAN FOREGÅR BETALING I ABONNEMENTSORDNINGEN?

Der er en engangsbetaling på 25.000 kr., og derefter betaler du blot det månedlig abonnement på 450 kr. + en a conto-ydelse til forbrug af varme (a 0,95 kr. pr. kWh) baseret på forbrugsmønster jævnt fordelt over året. Dog minimum 14.000 kWh. i årligt forbrug.

COtwo betaler varmepumpens elforbrug fire gange årligt ved kvartalsafregning og dette sker automatisk via din elregning.

I praksis betyder det, at du betaler for strømmen til forsyningsselskabet, men krediteres af COtwo, så du reelt set ikke har nogen udgift til strømmen. Helt konkret foregår det ved, at der sidder en hoved/bimåler, som registrerer varmepumpens eksakte el-forbrug.

Der vil være fire a conto-betalinger samt en årsopgørelse, der viser, hvad der bliver opkrævet samt a conto-beløbet for det kommende år, som tilpasses i forhold til det reelle forbrug. Dette opkræves af dit lokale el-selskab, som står for at levere el til varmepumpen.

Bemærk, at COtwo som minimum afregner 14.000 kWh i årligt forbrug. Så hvis dit forbrug er på 12.000 kWh, retter vi det automatisk til 14.000 kWh og fakturerer det beløb. En varmepumpe er en meget billig måde at varme en bolig op på, derfor skal du forsøge at udnytte din varmepumpe optimalt, før du gør brug af andre varmekilder, som eksempelvis en brændeovn.

NÅR DU HAR INDGÅET AFTALE MED COTWO ABONNEMENT

Når du har indgået en aftale med COtwo abonnement omkring levering af GRØN nærvarme på abonnement er du sikret en god og stabil varmeløsning de næste 10 år der tilmed er godt for miljøet. COtwo tilsikrer du har følgende:

  • En GRØN varmeløsning
  • Ingen risiko da drift, garanti og vedligehold varetages af COtwo
  • Sikkerhed for at din bolig kan opvarmes miljøvenligt med den valgte varmepumpeløsning
  • Ingen uforudsete udgifter samt udgifter til vedligehold
  • Bedre energimærke og dermed højere værdi af dit hus

Du finder os her

Holmemarksvej 15 Husby
5592 Ejby

Kontaktinfo

© COtwo ApS. All rights reserved.