Grøn varme er grøn fornuft

Luft/vand varmepumper er en af de grønneste opvarmningsformer der findes, hvilket er en af grundene til at COtwo er støttet af energistyrelsen.

BEGRÆNSET VEDLIGEHOLDELSE
Varmepumpe installationen kører helt af sig selv. COtwo følger driften og reagerer, hvis der meldes fejl i vores online system. Det nemt og bekvemt.
BESPARENDE
En varmepumpe er besparende og ekstrem effektiv og med én varmepumpe fra COtwo er du sikret behagelig varme i dit hjem, og varmt brugsvand året rundt.

Det besparende og miljørigtige valg

Det er langtfra alle husstande, der bare kan afmontere deres olie- eller gasfyr og i stedet koble sig på et fjernvarmenettet. Slet ikke i landdistrikterne.

I stedet for at få opvarmning fra et fjernvarmeværk, kan det til gengæld ske helt enkelt og lokalt på din egen matrikel med jeres egen nærvarmeanlæg – en luft/vand varmepumpe – som i stedet for fyret kobles til husets eksisterende vand- og varmesystem.

COtwos luft/vand varmepumpe er ikke blot en nem erstatning for dit fyr – det er grøn varme til en lavere pris.

Opvarmningen med en luft/vand-varmepumpe skabes af ’den rene luft’, og dermed er det ikke blot en grønnere løsning, fordi luft er en vedvarende energikilde – det er også meget billigere, da processen kun kræver en brøkdel energi.

Og så fungerer en luft til vand-varmepumpe, uanset om det er en hed, vindstille sommerdag eller en stormende, iskold vinternat.

Sammensæt præcis den finansiering, der passer jeres pengepung bedst

Købe
Kontant og leveret
Lease
Over 5 år
Abonnement
Over 10 år

Grøn varme er godt for miljøet – og din økonomi

Et grønt miljø

Opvarmning med olie- eller gasfyr er ikke blot skidt for miljøet, det er også en tung post på husholdningsbudgettet. Ofte en af de største udgifter til boligen, både i almindeligt forbrug med svingende priser og vedligeholdelse med dyre reparationer. Derfor bør du skaffe dig en grøn luft/vand varmepumpe fra COtwo. Det er nemlig grøn fornuft!

Sænker dit forbrug

Luft/vand-varmepumper er en grøn teknologi, der omdanner energien i luften til varme i radiatorer og gulvvarmen. Denne proces leverer grøn, billig opvarmning og varmt vand i hanerne året rundt – og teknologien er veldokumenteret hvorfor vi også giver 10 års garanti.

Prisrigtig varmepris

Hos COtwo betaler du et abonnement som dækker finansiering, drift og vedligehold og så betaler du kun for den varme du bruger – præcist som med fjernvarme. Det vil sige, at du betaler for den varme varmepumpen producerer. Det bliver også afregnet på den samme måde, som med fjernvarme – nemlig betaler du den kWh-varme du og din familie forbruger. Prisen er afhængig af prisen på el, men den er normalt meget stabilt, så typisk betale du kr. 0,95 pr. kWh. Der dog et minimumsforbrug på 14.000 kWh/årligt, så investeringen kan betale sig for både dig og COtwo. Det svarer til en gennemsnitspris ca. 1500 kr./mdr. for et almindeligt parcelhus.

Diskret & lydsvag

Varmepumpens indedel har et diskret moderne design og minder om et køleskab i størrelsen, da den blandt andet har varmtvandsbeholderen indbygget. Til gengæld står den typisk dér hvor dit olie- eller gasfyr stod, men det siger meget lidt – og lugter og sviner slet ikke. Udedelen er også meget lydløs, men det bliver naturligvis installeret dér, hvor den er mindst til ulejlighed.

Energi direkte fra naturen

Har du et fyr og er vant til at købe olie eller gas, får du faktisk mindre effekt (mindre varmekapacitet), end du reelt betaler for. Med miljøvenlig nærvarme fra en luft/vand varmepumpe får du derimod en stor del af opvarmningen – både af hus og vand – til langt højere effekt og dermed lavere pris.

I olie- og gasfyr er der et svind, som betyder en lavere udgangseffekt end indgangseffekt. Når et fyr tilføres 1 kW olie eller gas som energi, leverer det således blot 0,9 kW i opvarmningskapacitet. Det regnestykke er meget mere fornuftigt, når det gælder en luft/vand varmepumpe.

Der er intet svind med en varmepumpe. Her er udgangseffekten præcis den samme som indgangseffekten. Men 80 % af det, der skal ’ind’ – tilføres – er ganske gratis. Det er nemlig ’den rene luft’ udefra, som varmepumpen suger ind drevet af strøm. For at levere varmekapacitet på 1 kW skal varmepumpen kun bruge ca. 0,2 kW fra strøm. De resterende ca. 0,8 kW kommer så at sige ud af det blå!

Stærke miljøvenlige partnere

COtwo energioptimerer Danmark, og vores abonnementsordning gør det nemt og bekvemt at skifte olie- eller gasfyret ud med en grøn og effektiv varmepumpe. COtwo er et samarbejde mellem de tre stærke partnere: COtwo, Midea og Lemvigh-Möller.

Du finder os her

Holmemarksvej 15 Husby
5592 Ejby

Kontaktinfo

© COtwo ApS. All rights reserved.