Et samarbejde mellem stærke partnere

Om os

COtwo er et samarbejde mellem stærke partnere, som har lang erfaring med varmepumper. Et samarbejde mellem GreenTech Advisor A/S, WEFRI A/S og Lemvigh-Müller. COtwo er blevet tildelt støtte fra Energistyrelsen til at udvikle vores abonnementsløsning, der gør det nemt og bekvemt for dig at skifte til grøn varme uden store investeringer og bekymringer.

En grøn idé, der både gavner din økonomi og den grønne omstilling i Danmark.

Der er i dag installeret varmepumper i mere end 60.000 danske hjem. Men der er stadig omkring 150.000 boliger med gammeldags oliefyr og over 400.000 gasfyr.

COtwo kan give dig ren og grøn luft i budgettet – det synes vi er Grøn fornuft!

Stærke partnere giver dig en enkel hverdag

Vores mål er at gøre din hverdag så nem og overskuelig som mulig, samtidig med at den bliver så grøn som mulig. Derfor har vi skabt en abonnementsordning, hvor vi står for alt fra installation til dagligt drift og vedligeholdelse, mens du blot betaler et fast månedligt abonnement og den varme du forbruger.

Fordi det foregår på abonnement, skal du ikke ud at låne penge til anlægget og installationen, du skal heller ikke bekymre dig om at hyre og koordinere håndværkere – eller om inspektion, vedligehold og det lovpligtige eftersyn. Dét klarer vi for dig.

Udvalgt af energistyrelsen

Efter en udbudsrunde har Energistyrelsen udvalgt COtwo til at markedsføre en abonnementsbaseret varmepumpeordning til udskiftning af olie- og gasfyr samt fjernvarme, hvor staten nedlukker de små urentable barmarks-fjernvarmeværker.

COtwo ejes af GreenTech Advisor A/S og Wefri A/S, men drives i tæt samarbejde mellem de tre stærke partnere: COtwo, Midea og Lemvigh-Müller.

Herudover samarbejder COtwo med anerkendte landsdækkende installatører, der alle er certificeret VE-installatører og er specialiseret i at installerer luft/vand varmepumper fra Midea.

Cotwo er en stærk spiller på markedet for grøn energi, hvis to ejervirksomheder har arbejdet med grøn energi i private huse i årtier og står for al koordinering samt servicering i forbindelse med en COtwo-abonnementsordning.

Selve luft/vand varmepumpen leveres af Midea og er bedømt som én af de bedste af Teknologisk Institut.

Den månedlige abonnementsydelse og aconto varme opkræves af dit lokale el-selskab, der står for levering af strøm til varmepumpen.

Du finder os her

Holmemarksvej 15 Husby
5592 Ejby

Kontaktinfo

© COtwo ApS. All rights reserved.