Den grønneste varmepumpe fra Midea

Vi benytter varmepumper fra Midea, som er bedømt én af de bedste i test af Teknologisk Institut. Midea har femte generation af varmepumper og derfor har en af de mest driftssikre og driftsøkonomiske varmepumper på markedet. Derfor har COtwo også fået op til 10 års produktgaranti.

Midea er grundlagt i 1968 og er i dag blandt verdens top 500 virksomheder, og én af de største producenter af bl.a. varme, ventilations- og klimaanlæg. Midea er kendetegnet ved energieffektive, konkurrencedygtige, designvindende produkter, der er velegnede til det nordiske klima. I Danmark forhandles Midea af den over 100 årige wholesales virksomhed Lemvigh-Müller, som COtwo har et eksklusivt samarbejde med og dermed et stærkt partnerskab.

COtwo er en stærk spiller på markedet for grøn energi og dens ejere har arbejdet med luft/vand varmepumper i flere år og står for al koordinering samt servicering i forbindelse med COtwos abonnements varmepumpeservice.

Varmepumpen i COtwo abonnement er udstyret med teknologi fra Neogrid, der gør det muligt for os at indsamle data, som hjælper os med at sikre optimal drift fra varmepumpen.

Vi sætter buffertank på din varmepumpe løsning

COtwo har lang erfaring og kompetente installatører, som vurderer i samarbejde med konsulenten, hvilken varmepumpe er optimal for lige netop din installation.

En varmepumpe har de bedste driftsbetingelser, når vandmængden i varmesystemet er størst. Dette gør at anlægget har længere driftstider og hermed de bedste betingelser for at skabe et stabilt varmesystem.

Derfor anvender COtwo, som hovedregel, altid buffertanke på vores installationer, så vi har nok vand til rådighed i varmesystemet.

Ved det indledende konsulentbesøg vurderer vores konsulent størrelsen på varmepumpen og buffertanken og medtager dette i vores løsning.

COtwo’s anbefalinger til optimal drift

COtwo har en række anbefalinger, der hjælper med at sikre en optimal drift af varmepumpen og hermed længere levetid på anlægget efter du/I som kunde overtager det efter de 10 år.

Modsat jeres tidligere oliefyr har varmepumpen det bedst med en så lav temperatur i systemet som muligt. For at kunne afgive den samme varmemængde kræver dette dog, at der cirkuleres mere vand gennem specielt radiatorerne.

Dette giver dig/jer den bedste komfort, det sundeste hus og den længste levetid på varmepumpen.

For at få så meget vand til at cirkulere, som muligt, skal dine termostater også indstilles til varmepumpe drift.


Trin for Trin guide

1.

Åbn alle termostater helt op. (de skal alle stå på 5 eller det højeste trin). Dette resulterer ikke i en øget omkostning, da du kun betaler for differencen mellem fremløb og retur.

2.

COtwo indstiller herefter varmekurven på din varmepumpe, så du netop har den ønskede temperatur i de primære opholdsrum. (normalt 22-23 grader).

3.

I de øvrige rum justerer du nu termostaterne, så du har den ønskede temperatur her. Eksempelvis i soverum, hvor temperaturen normalt ligger på 19 grader.

4.

Såfremt du/I på et tidspunkt synes temperaturen er for lav kontakter i COtwo, som vil justere varmekurven op. Ved at følge dette har du/I et system der er tilpasset varmepumpe drift.

Du finder os her

Holmemarksvej 15 Husby
5592 Ejby

Kontaktinfo

© COtwo ApS. All rights reserved.